- Vispārīgās higiēnas prasības
- Higiēnas prasības transportēšanas laikā (skat. regulas 852/2004 II pielikuma IV nodaļu)
- Pārtikas produktu izsekojamība
- Vispārīgās marķēšanas prasības
- Specifiskās marķēšanas prasības augu izcelsmes produktiem (t.s. cukuram, sālim, uztura bagātinātājiem, utt.)
- Specifiskās marķēšanas prasības fasētajam ūdenim
- Specifiskās marķēšanas prasības bezalkoholiskiem un alkoholiskiem dzērieniem
- Specifiskās marķēšanas prasības bioloģiskās lauksaimniecības produktiem
- Specifiskās marķēšanas prasības ĢMO vai ĢMO saturošiem produktiem
- Specifiskās marķēšanas rasības ar jonizējošo starojumu apstrādātai pārtikai
- Prasības atbilstībai piesārņotāju maksimāli pieļaujamiem līmeņiem (mikrobioloģija,pesticīdi, toksīni, smagie metāli uc.)
- Pārtikas uzlabotāju (piedevu, aromatizētāju, enzīmu) lietošanas un kontroli reglamentējošie normatīvie akti
Publicēts: 29.04.2021.